Kamers 2018-02-01T09:29:07+00:00

Onze Beschikbare Kamers

Er zijn vier ruime, comfortabele kamers beschikbaar. Elk van deze kamers heeft een eigen zitplaats in de tuin en is voorzien van een volledig uitgeruste badkamer. De kamers hebben elk een eigen thema, genoemd naar verschillende bloemen. Elk van onze kamers beschikt over:

Queen-sized bedden met linnen

Douche of bad met douchegel en shampoo

LCD Televisie

Gratis draadloos internet

Koffiemaker en thee

Haardroger en handdoeken


Hortensia

Deze gezellige tweepersoonskamer beschikt over een zitplaats, TV en koffiemachine. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, lavabo, toilet en haardroger. Bij mooi weer is een eigen zitplaatsje in de binnentuin een aanrader. De kamer ligt op het gelijkvloers.
Prijs per nacht (per kamer, incl. ontbijt): 110 euro

BEKIJK DEZE KAMER EN BOEK NU

Tulipa

Deze ruime tweepersoonskamer beschikt over een salon met TV en koffiemachine. De badkamer heeft een bad, lavabo, toilet en haardroger. Er kan gemakkelijk een plooibed bijgeplaatst worden zodat een derde persoon op dezelfde kamer kan verblijven. Het mooie zicht op de natuurlijke poel krijg je er gratis bij. Ook een zitplaats in de binnentuin hoort erbij.De kamer ligt op het gelijkvloers.
Prijs per nacht (per kamer, incl. ontbijt): 120 euro.
Prijs voor derde persoon : gelieve contact op te nemen.

BEKIJK DEZE KAMER EN BOEK NU

Rosa

Deze grote tweepersoonskamer met eigen salon heeft een TV met groot scherm en een koffiemachine. Tevens is er een minibar beschikbaar.

Een comfortabel zetelbed is aanwezig zodat een gezin met 2 kinderen hier gemakkelijk kan verblijven. De badkamer is voorzien van een bad, lavabo, toilet en haardroger. Deze kamer bied je een mooi zicht op de weilanden en een zitplaats aan de poel. De kamer ligt op het gelijkvloers.
Prijs per nacht (per kamer, incl. ontbijt): 125 euro.
Prijs voor derde en/of vierde persoon: gelieve contact op te nemen.

BEKIJK DEZE KAMER EN BOEK NU

Magnolia

Een mooie en gezellige tweepersoonskamer met zithoek, TV en koffiemachine. De badkamer beschikt over een bad, douche, lavabo, toilet en haardroger. Het mooie zicht op de binnentuin met eigen zitplaats maakt het plaatje compleet. De kamer ligt op het gelijkvloers.
Prijs per nacht (per kamer, incl. ontbijt): 120 euro

Bekijk deze Kamer en Boek Nu