Meer Info 2018-07-23T19:08:33+00:00

Info en Vragen

Wanneer kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk elke dag tussen 16h en 18h. Indien je door onvoorziene omstandigheden toch vroeger of later moet inchecken, laat het ons zeker weten op 058 62 65 24 of per mail: info@oudmoeshofbenb.be .

Wij zorgen dan dat we aanwezig zijn om je te verwelkomen.

Wanneer kan ik uitchecken?

We vragen je vriendelijk om op de laatste dag van je verblijf de kamer voor 11 uur te verlaten. Zo is er voldoende tijd om de kamer voor de volgende gasten voor te bereiden. Indien je uitzonderlijk vroeg wenst te vertrekken, laat ons dit dan zeker weten.

Wanneer wordt het ontbijt geserveerd?

Elke dag kan je genieten van het ontbijt tussen 8.30 en 10.00 uur. Geef bij aankomst even aan op welk tijdstip je het liefst komt ontbijten, dan zorgen we dat alles zo vers mogelijk wordt geserveerd. Op zondag is er trouwens een glaasje bubbels voorzien bij het ontbijt!

Wanneer sluit de B&B?

Bed & Breakfast Oud Moeshof is het ganse jaar geopend. Je kan het ganse jaar door een reservatie maken.

Hoe betaal ik best voor mijn verblijf?

Je kan enkel met cash betalen.

Bij annulering binnen de 14 dagen voor aankomst, vragen wij 100% van het bedrag van de eerste nacht.

Wat doe ik met mijn auto?

Oud Moeshof heeft een ruime parking voorzien. Bij aankomst kan je gewoon het domein oprijden. Er staan bordjes die je tot aan de parking brengen.

Kan ik mijn eigen fiets meebrengen?

Dat kan zeker en vast!

Wist je trouwens dat wij het label van fietsvriendelijke B&B hebben? Wij voorzien een ruime en veilige stalling voor jouw fietsen en hebben talrijke kaarten met fietsroutes ter beschikking.

Als je liever een fiets huurt, kunnen wij dit ook voorzien. Vermeld gewoon bij jouw reservatie hoeveel fietsen je had gewenst, en we zorgen dat ze klaarstaan.

Wens je een lunchpakket voor onderweg? Laat ons dit vooraf weten en wij zorgen dat alles voor je klaar staat en dit voor een klein prijsje (15 euro voor 2 personen).

Wat zijn de huisregels?

  • Huisdieren zijn niet toegelaten op de hoeve.
  • De Bed & Breakfast is volledig rookvrij. Wij laten onze gasten graag meegenieten van onze prachtige tuin en omgeving en vinden het dan ook fijn als er buiten niet gerookt wordt.

Wat als ik moet annuleren?

Bij een verblijf van meer dan 2 nachten vragen wij, in overleg met jou, een voorschot op het totale bedrag. Annuleren tot twee weken voor je verblijf is kosteloos. Bij annuleren tussen de twee weken en de dag van je verblijf, zal het voorschot worden ingehouden.

De kinderen komen ook mee?

Kinderen zijn bij ons zeker welkom ! Onze kamer Rosa is ruim genoeg voor een gezin met 2 kinderen (jonger dan 18 jaar) .Een comfortabele slaapbank is aanwezig voor max. 2 kinderen. Op aanvraag is ook een kinderplooibedje beschikbaar. Vraag naar meer info bij jouw boeking.

Promoties

Elke gast krijgt bij aankomst een voordeelpas met tal van kortingen.

Vanaf 3 overnachtingen krijg je trouwens automatisch 10% korting op het ganse verblijf (uitgezonderd bij boekingen via Booking.com en arrangementen).

Bij boeken van een kamer voor slechts één persoon wordt geen toeslag gerekend en geldt de prijs per kamer verminderd met 15 euro per kamer per overnachting.

Op zoek naar een origineel geschenkje ?

Bij ons is een cadeaubon gemakkelijk te verkrijgen.

Hebt u iets te vieren?

Laat het ons bij je reservatie weten. Dan zorgen wij voor een extra attentie !

Boek Nu