Ontbijt 2018-11-22T19:15:20+00:00

Het Ontbijt

Elke dag verse streekproducten

Een lekker en rijkelijk ontbijt wordt in een gezellig ingerichte ruimte geserveerd. Er worden voor dagverse streekproducten gezorgd met een grote variatie. Iedereen krijgt een glaasje vers fruitsap en je hebt de keuze tussen koffie en thee. Op zondag is er een glaasje bubbels bij het ontbijt voorzien.

Na een heerlijk ontbijt zin gekregen in de frisse buitenlucht? Vanuit Oud Moeshof vertrekken verschillende wandel- en fietsroutes. Je kunt fiets- en wandelkaarten bij de dienst van toerisme van Alveringem of Veurne verkrijgen, maar indien je daar niet geraakt, kun je ook bij ons een kaart van de streek verkrijgen.

Het Salon

Gekoelde dranken en tal van folders uit de regio

Het salon van Oud Moeshof staat altijd ter beschikking. Je kunt er tot rust komen met een boek of een tijdschrift of gezellig samenzitten met familie of vrienden. Ook hier is draadloos internet mogelijk. Tal van folders staan gratis ter beschikking van elke gast. Er is altijd gekoelde drank aanwezig : je hebt de keuze tussen frisdrank, water, een biertje, witte of rode wijn en cava en dit voor een heel voordelig prijsje.

De Binnentuin

Elke kamer heeft een eigen zitplaats in de tuin

De gezellige en smaakvol ingerichte binnentuin is een grote troef voor Oud Moeshof. De tuin is voor elke gast van Oud Moeshof vrij te gebruiken. In één van de vele zithoekjes is het leuk vertoeven.